Om Reklambryggan

Reklambryggan AB är en liten personlig reklambyrå som sätter kundrelationer, kvalitet och kundens bästa i första rummet. Bolaget drivs av Simon Hallberg, grafisk designer och originalare med 20 års erfarenhet från reklamproduktion för såväl små som stora företag.

Bolaget grundades 2003 och har sedan dess haft kunder som Novartis, där Simon arbetat med varumärken som Nicotinell och Voltaren, Beckers Industrial, Modifast, Aspocomp, Bygma, BalkongRutan, Ciba Vision, Absolut torr, Fishermans Friend, och Wäsby Golf för att nämna några.

I många av uppdragen tar Reklambryggan helhetsansvar från idé till färdigt resultat; gör kundbesök, tar fram skisser, skickar offerter, producerar, är med vid intag och följer upp resultatet.

Vid stora uppdrag arbetar bolaget med ett brett och professionellt nätverk av partners, fotografer, skribenter, webbyråer och tryckerier. Reklambryggan anlitas även som extra resurs vid produktionstoppar på andra byråer samt vid behov av frilans.

Snabbt om Simon
Favoritlur: iPhone – för att den har precis de funktioner som behövs
Favoritredskap: Mac – för sin avskalade design och oslagbara flexibilitet
Fritidsfavorit: Golf – för känslan i en perfekt sving och det ofrånkomliga avgörandet i varje putt
Favoritlag: AIK – för att de håller drömmen vid liv
Favoritmotiv: City tranquil – lugna och sköna bilder skapar drömmar och väcker kreativitet
Favorittidning: BON – för sin nytänkande och krispiga layout
Favoritresemål: New York – för gatnätets ordning och struktur mitt i storstadskaoset

 

Kundkommentarer:
– Med sin kunskap och erfarenhet har Reklambryggan och Simon Hallberg den lilla byråns närvaro och personlighet i kombination med den stora byråns kunskap och bredd. Som originalare är Simon noggrann och strukturerad med ett stort hjärta för kunden och kundens behov.  Karina Sannefjordh, vd Med enkla ord AB

Copyright 2024 Reklambryggan
        Rätt reklambyrå för dig!